Επιστροφές Προϊόντων & Αλλαγές

Στόχος του7thFashionStreet.gr είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 15(δεκαπέντε) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών. ( ACS ).
Για Κύπρο η επιστροφή γίνεται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ( ACS ) ή οποιαδήποτε εταιρία επιλέξει ο πελάτης.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER. 

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει ή να συμπληρώσει την φόρμα αλλαγής ή να επικοινωνήσει με το 7thFashionStreet.gr τηλεφωνικώς ή και να στείλει e-mail στο

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :

7thFashionStreet.gr
Κοιμήσεως Θεοτόκου 3 Αγ.Στέφανος
ΤΗΛ.: 690 700 3188

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κ.τ.λ.). Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το 7thFashionStreet.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο 7thFashionStreet.gr από την courier.

Σε περίπτωση αλλαγής την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER και με δική μας χρέωση(δηλαδή χρέωση παραλήπτη). Μόλις γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος των προϊόντων προχωράμε στην αλλαγή. Η σταθερή χρέωση αλλαγής είναι 5 ευρώ. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη και προσθέτεται στα 5 ευρώ.

Για Κύπρο σε περίπτωση αλλαγής η επιστροφή γίνεται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ( ACS ) και ο πελάτης θα χρεωθεί στην νέα αντικαταβολή το ποσό των 15€ . Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη και προσθέτεται στο ποσό της νέας αντικαταβολής.

Σε περίπτωση επιστροφής – ακύρωσης την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER και με δική μας χρέωση(δηλαδή χρέωση παραλήπτη). Μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου.Εφόσον το προϊόν επιστραφεί με το αποδεικτικό που το συνόδευε (απόδειξη) και ελεγχθεί θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων του καθαρού κόστους του προϊόντος με μία μείωση που ανέρχεται στα 5 ευρώ μέσω της τράπεζας Πειραιώς.
Για Κύπρο η επιστροφή γίνεται με οποιαδήποτε εταιρία επιλέξει ο πελάτης και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο. Μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου.Εφόσον το προϊόν επιστραφεί με το αποδεικτικό που το συνόδευε (απόδειξη) και ελεγχθεί θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων του καθαρού κόστους του προϊόντος με μία μείωση που ανέρχεται στα 15 ευρώ μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το 7thFashionStreet.gr διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το 7thFashionStreet.gr θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στη νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.

Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής, ισχύει η τιμή αγοράς του προιόντος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως αλλαγές στα εσώρουχα και στις κάλτσες δυστυχώς δεν θα γίνονται δεκτές λόγω της ιδιαιτερότητας των προιόντων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας